bkök

Tjänster

Frans Byggare utför det mesta inom byggnation, såväl små som stora uppdrag.

NYBYGGNATION

Nybyggnation är ett utav de största projekten våra kunder kan sjösätta. Att bygga nytt från grunden kräver eftertanke och planering samt gedigen kompetens och inte minst stort ansvar vid utförandet.

Många val ska göras och i rätt ordning för att processen ska flyta på och genomföras utan onödiga hinder. Vi hjälper er med uppförandet av arkitektritade hus i lösvirke efter konstens alla regler i enlighet med era önskemål. För att säkerställa att både tidsplanering och samordning sker efter era behov erbjuder vi professionell vägledning genom hela processen, från vision till verklighet.

gjuta

TILLBYGGNATION

Tillbyggnation innefattar allt från uppbyggnad av takkupa till utökande av boyta i alla dess former. En tillbyggnation höjer värdet på ert boende och ger ett ofantligt mervärde. Frans Byggare har gedigen erfarenhet av alla typer av tillbyggnationer, dels i samråd med erfarna arkitekter och dels i framarbetandet direkt med kund. Vi hjälper våra kunder genom hela processen, från idé till färdig produkt, och ansvarar för alla aspekter av er tillbyggnation.

Till

FÖNSTERBYTEN

Att byta fönster innebär många fördelar. Det handlar om både design och trivsel likväl som miljö och ekonomi. Genom att byta fönster har ni möjlighet att förändra upplevelsen av ert hem samtidigt som ni gör en klok investering. Ett fönsterbyte höjer värdet på er fastighet och sänker samtidigt era boendekostnader.

Fönster

KÖKSRENOVERING

Kök har en alldeles särskild atmosfär och fungerar ofta som samlingsplatsen i våra hem, köket har i många hem blivit husets hjärta. Valmöjligheterna är oändliga och vi har lång erfarenhet av att skapa kök att trivas i, år ut och år in. En köksrenovering är bland det roligaste och viktigaste ni kan göra för ert hem. Det är i köket vi förbereder och inleder olika tillställningar, det är där vi äter en snabb frukost likväl som en lång härlig familjemiddag. Vi spenderar otroligt mycket tid just i köket och när det är dags att renovera är det viktigt att få rätt hjälp, kompetent och kreativ vägledning. Kontakta oss så hjälper vi er genom hela processen, från idé till färdigt kök. Vi har mångårigt samarbete med köksleverantörer som erbjuder gedigna, svensktillverkade kök men åtar oss även montering av övriga kök på marknaden.

Kök

BADRUMSRENOVERING

Att renovera våtutrymmen är ett projekt som kräver stor eftertanke, mycket planering och gedigen kompetens. Vi arbetar kreativt för att uppfylla era behov samt inte minst motsvara utan förhoppningsvis överträffa alla era förväntningar. Givetvis följer våra kompetenta medarbetare alltid aktuella branschregler och har de kunskaper och den behörighet som krävs för att renovera våtrum.

Frans Byggare utför plattsättning enligt konstens alla regler och erbjuder en helhetslösning där vi vägleder kunden från vision till verklighet. Vår långa erfarenhet och vårt mångåriga samarbete med kompetenta underentreprenörer inom el och VVS garanterar våra kunder den bästa lösningen och högsta kvaliteten.

Badrum

TAKBYTE

En del refererar till taket som husets femte fasad men det gör inte taket som sådant rättvisa. Faktum är att takets beskyddande uppgift är ännu tuffare att upprätthålla än väggarnas. Att skydda huset från åverkan av väder och vind i vårt tuffa nordiska klimat med kraftigt regn, mycket snö och tidvis storm kräver både kompetent utfört arbete och inte minst korrekt material. Genom en avvägning av dels praktiska och dels estetiska aspekter, finns det flera olika typer av takbeklädnad att välja mellan. Vi har gedigen kompetens vad gäller takbyten och långvarigt samarbete med erfarna plåtslagare som garanterar ett felfritt resultat som skyddar er bostad år ut och år in.

Takbyte

FASADBYTEN

Ett fasadbyte kan göras av olika anledningar. Dels kan ni vilja förändra ert hus ur estetisk aspekt och dels kan ni ha behov av tilläggsisolering ur energisynpunkt. Att byta fasad från exempelvis tegel till trä eller ersätta gammal träpanel med ny och fräsch ger känslan av ett helt nytt hus. Hur viktig man än uppfattar den estetiska förbättringen är det inget mot den energimässiga förbättringen. Uppskattningsvis 20 procent av värmeeffektiviteten försvinner genom väggarna och en fasadrenovering är därför en investering i såväl miljö som ekonomi. Det finns många olika typer av såväl fasadmaterial som isolermaterial att välja mellan. Vi har lång erfarenhet av alla typer av fasadbyten och känner oss trygga i att vägleda er både estetiskt och praktiskt när det är dags för ert hus att få ett ansiktslyft.

Fasad